Söndag kväll

Nu är jag hemma från bion. Jag och mamma var och såg "mamma mia" tidigare idag. Den filmen var faktiskt jättebra. Jag lovar, den är så bra som alla säger, om inte lite bättre tillochmed. Det är en superbra film att se med mammor !Typisk "mamma-dotter" film. Innan bion var jag hemma hos Johanna. Vi bakade en jättegod frukt tårta. Eller den var inte god, men den blev fin iallafall ! Sen vid sex drog jag till sergelstorg och mötte mamma utanför bion som skulle börja klockan halv sju.  Sen åt vi i kungshallen och kom hem för en halvtimma sen. Varit en jättemysig dag. Tack mamma för att du finns, du är den bästa i världen ! Nu ska jag kolla på fotboll med papi. Ha dt gööött
/ Nina


Förlåt att ja inte skrivit !

Hejsan allihopa, förlåt men jag har inte kunnat blogga på rätt länge. Inte så smart kanske att starta en blogg precis innan skolan börjar för då ska man göra så mycket annat. Men nu ska jag börja seriöst här. Jag ska ta och berätta lite vad som hänt senaste tiden dårå. Juste, jag senast jag skrev var ju på det där fotbollslägret för två veckor sen. Jo det var så att andra dagen tror jag... aa andra dagen så var det nämligen så att jag stukade handen rätt rejält. Så jag kunde inte vara med dom andra dagarna. Vi var tvugna och åka till sjukhuset men jag hade tur för inget var brutet. Sen så drog ju skolan igång förra veckan.  Det var inte alls så kul för det är ju typ precis samma sak som förra året. Bara att det är franska nu då, och det var ju iochförsig jättekul men man fattar inte ett skit av vad läraren säger när hon bara babblar på franska hela tiden. Men det var ju iallafall kul att träffa dom man inte sett på riktigt länge. Längtar till nästa år då man ska börja sammis (tror det just nu.. )! 
 Nu sitter jag och dricker gott te och äter lite frukost vakna för typ en och en halv timma sen . Sen idag ska jag på bio me mami. Vi ska se mamma mia, thihi. Det kommer bli myyys. Jag ska försöka hålla bloggen vid liv nu. Om det går såhär trögt igen får nån säga till. Jag ska iallafall kila nu, ska hinna hem till Johanna innan jag möter mamma på sergel :)
Ha det bra allihopa, så ses vi senare ;) <3
/ Puss Nina

16 / 8 - 2008

Hejsan allihopa !
Idag har jag gått första dagen på mitt fotbolls läger som är tills på fredag. Åh fy fan  asså! Jag brukar vara målvakt annars så det var rätt jobbigt att behöva springa och massa sånt. Jag har jätte ont i mina ben & tår , så jag ser inte direkt framimot fysen imorgon. Sen visa det ju sig att det inte bara vi i mitt lag som skulle gå där. Det var 94orna och pojkar 96. Det var kul att träffa dom man var nära med igen , saknat många av dom faktiskt. Kom hem för typ en och en halv timma sen. Så jag har bara duschat och typ ätit för det var inte så god mat direkt... men aja nu ska jag ut på en liten promenad haha. Jag gick till svanholmen igår och satt på bryggan och tänkte lite. Det var jätteskönt att komma bort lite. Ska nog gå dit igen, igår regnade det så blev helt blöt där bak x) Nu verkar det lite bättre.
/  Harebra , pusshej <3

Välkommen till min nya blogg!

Heej alla!
Nu är det så att jag bestämt mig för att starta en blogg. Den kommer säkert bli helt misslyckad men aja, jag ska göra ett försök. Jag ska försöka blogga flitigt, det kommer nog gå bra för jag har ju inte så mycket annat för mig , aja. Ha det bra alla, jag börjar blogga imorrn eller senare ikväll (a)
/ Puss & kram från Nina


RSS 2.0